Mirësevini në web faqen tonë

M SORA (PRISHTINA - TIRANA - SHKUPI)

Sikur siguresa që lidh fuqishëm krahun me kornizën e dritarës, ashtu është qëllimi jonë për të forcuar marrëdhëniet midis jush klientë të respektuar nga njëra anë dhe furnitorët tanë nga ana tjetër.

Një prodhues i suksesshëm gjithmonë ka klientë të kënaqur para vetes, si furnitorë të mallrave dhe shërbimeve, ne transferojmë vazhdimisht kërkesa nga blerësit tek furnitorët, si dhe propozime nga furnitorët tek blerësit, duke mundësuar kështu një zhvillim më të lartë teknologjik dhe duke ndërtuar një marrëdhënie të qëndrueshme midis klientëve.

Më shumë

Dyer automatike GEZE,
montim i shpejte dhe garanci


NE PËRFAQËSOJMË KOMPANI ME FAMË BOTËRORE

Login

Lost your password?