Aksesor për kapak të roletave të dritareve


Roto Fentro është një paisje me cilësi të lartë pë prodhimin e të gjitha llojeve të kapakëve .montimi është I lehtë për instalime ,dhe është I pershtatshëm , për dru,pvc dhe Alumi

Kualitet me cilësi të lartë dhe veqanërishtë e dukshme në qelik,inox dhe me vida të rregulluar për parandalimin e korozionit. Kualiteti I ngjyres është me cilësi . Aplikimi siguron të njejtat lidhje , në qoshe , dhe të gjitha elementetpër shume vite.

Paisja Fentro është standarde në dispozicion, në të zezë, të bardhë , në bazë të kerkesës , si dhe të gjitha llojët e ngjyrës nga RAL.

Fentro ka vendosur në sisteme modulare të fabrikës, duke zvogëluar numrin e elementeve të nevojshme ,të lehtësojë dhe të përshpejtojë instalimin e paisjeve në roletë si dhe të eliminojë gabimet e mundshme.

Login

Lost your password?