Pikore te jashtme alumini

Pikore te jashtme alumini


Pikore të jashtme të aluminit për dritare bërë në perputhje me procesin e nxjerrjës se aluminit perputhje me procesin e nxjerrjës se aluminit dhe pastaj të veshura me eluksazhë respektivisht ngjyra ,.pikoret nga alumini kan rezistence shumë lehtë për tu ruajtur.konsumatori mund ti ketë në pronësi me të gjitha ngjyrat nga RAL.

Pikore klasike me buzë rrjedhje uji me 25mm si dhe 40mm. të cilat janë të pershtatshme për renovimin e ndertesave.

Gjerësia e pikoreve të aluminit 25mm(FBS25) fillon nga 50mm deri ne 360mm. Ndersa për pikore 40mm (FBS40) fillon nga 50mm deri në 400mm.

Gjatësia e pikoreve të aluminit është 6m pikorja nga 3000mm duhët patjetër të ketë lidhje poshtë dmth, përforcues në mur.

Trashësia e pikorës së aluminit fillon nga 1-4 mm.

Kapakët 25 (fbs25) fillon nga 40mm si dhe (FBS40) RAL .9016 e bardhë C33 e kaftë EV1 hiri

Me porosi C4 ,kafe e erret dhe antracid RAL .7016 gjerësia e pikoreve është 50mm-400mm, dhe 50mm-360mm.

Pikorja e aluminit I ka të hapura vrimat 4x7 për ti vënë vidat dhe vrimat I ka qdo 320mm.kur I japim vidat duhët të kemi kujdes ,ti vendosim në mes të vrimës sepse dritarja levizë nga të dyja anët , ku ka ndryshim të temperaturës. dhe vidat duhët mbuluar me tapë.

Kapakët anësorë Alu për fasada të gatshme. kapakët anësorë nga PVC

KONKLUZIONET E ZGJERIMIT

- lidhese dyanësore me gominë (diktun)
- lidhëse kandesh për pikore Alu
- lidhëse dhe mbajtëse.

Gomina e cila është e vëndosur mbi cepin e pikorës e cila bashkëngjitët në dritare, e cila parandalon rrjedhjën e ujit jashtë profilit të pikorës.
Screen Shot 2016-04-29 at 12.16.18 PM
Screen Shot 2016-04-29 at 12.16.34 PM