Dyer automatike


Sistemet automatike për dyer GEZE kane një gamë pothuajse të pakufizuar të opsioneve me një derë të projektimit. Miliona njerëz çdo ditë e me shume shijojne jeten e tyre komforte . Inovacioni modern I sistemit rreshqites ofron :

siguri , komoditet dhe dizajn modern , ku secila pale e interesuar te kete nje dere rreshqitese ka perparesi te prodhuesi Geze sepse jo qe ofron siguri po edhe eshte nje lloj zbukurimi I objektit ne pergjithesi se ku vendoset dera.

Krahet e deres rreshqitese automatike Geze janë të njohur për një montim relativisht te thjeshte .

Dyer automatike rrëshqitese nga kompania GEZE janë moderne, me stil dhe kerkojne pak hapësirë.

Dyer automatike rrotulluese ose sistemi revolver qe quhet ne disa raste janë përdorur në hyrje të ndërtesave të mëdha publike. Ata kombinojnë bukurinë jane arkitektonike me funksionalitet te madh.

Pajisja e aktivizimit përdoret për kontrollin dhe mbrojtjen e derës automatike.

Me sistemet automatike të dyerve GEZE ne ofrojmë zgjidhje ideale për versione të ndryshme të dyerve: nje kraheshe, dy kraheshe, rrotulluese ose revolver , rrëshqitje dhe e lakuar .fuqia inteligjente perqohet permes mikroprocesorit dhe mundeson hapjen dhe mbylljen e deres ne menyre me te lehte

Dere automatike rreshqitese

Kompania GEZE nga Gjermania ofron një zgjidhje të madhe të dyerve automatike të të gjitha llojeve. Në programin e saj përfshin zgjidhje për të gjitha llojet e dyerve: rrëshqitese, rrethore ose system revolver. Ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe të pajisjeve per aktivizim dhe pajisjeve të sigurisë për dyer të tilla.

Për dyer rreshqitese automatike kemi një program me një shumëllojshmëri për kërkesat e ndryshme të automatizimit të plotë I cili sherben për të ndihmuar në hapjen e dyerve të rënda dhe të mëdha. Vendosja e deres rreshqitese automatike vendoset aty ku ndohma eshte e nevojshme si psh:

Spitale, qendra rehabilitimi;

shtëpitë e pleqve, punëtori për personat me aftësi të kufizuara;

ndërtesat publike, aeroportet, stacionet;

Mensa shërbimi ;

Shkollat, kopshte;

Aty ku është e nevojshme për të kursyer energji:

Dyer dhe porta, korridoret;

holl;

Punëtori, studio;

Ku jane kërkesat e larta higjienike:

Industria ushqimore, industria farmaceutike;

Spitalet, sallat e operacionit,

Zonave të përbashkëta, WC;

Ku siguria vjen e para:

Mbyllja e sigurisë dhe kontrollit te qasjes;

mbrojtjen nga zjarri (Tipi F);

Ku komoditeti është zgjidhja:

Në dyqane;

Në bankat;

Në institucionet publike;

Për dyer rreshqitese ne ofrojmë sistemet e hapjes si më poshte:

TSA 160

TSA 150

Slimdrive EMD

Slimdrive SD Servo

ECturn

Login

Lost your password?