Roto NT DESIGNO


Bukuria e shtëpisë ,kërkesat për një dritare të veqantë të projektimit në rritje.

Roto është një mjeshtër në fushën e aksesorëve. Roto NT II I cili nuk ka pllakë për të mbuluar dhe nuk ka asgjë që të shqetësojë

Sistemi Roto NT -Designo II është I paraparë për dritare druri, PVC, dhe Alumin me kanalin 16 mm. I paraparë për dritare të rëndë deri në 150 kg.

Login

Lost your password?