SILIKON


Connect FN 202 Silikon neutral për dritare , është I shkëlqyer dhe gjithmonë elastik për ngjitje të ndryshme në ndertim ,dhe ky është nji produkt I ri dhe modern për të gjitha gjeneratat.

Përmbajtje të shkelqyer për të gjitha siperfaqët dhe për këtë arsye është I përshtatshëm për lustrim në dritare , fasada , sherbehet vetëm në zorre(sallam) 600ml. Por ka edhe në paketime të tjera.

linkun në faqën e internetit mund ta gjeni me poshtë. http://www.connect-systems.eu/

Login

Lost your password?